• Events

FinFactor Jazz Damme: Jazzfestival met internationale allure

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024 - FinFactor Jazz Damme, een van de snelst groeiende jazzfestivals in België, mag zich na enkele succesvolle edities met gerenommeerde artiesten zoals Jef Neve en Philippe Catherine, een gevestigde waarde noemen in de jazzscene. 

Met een nog internationalere programmering voor 2024, belooft het festival opnieuw een onvergetelijke muzikale beleving te worden in het prachtige historische centrum van Damme.

Auteur

FinFactor

Internationale topmuzikanten en gevarieerd programma

Op zaterdag 31 augustus opent Bram De Looze om 17:00 uur de festiviteiten, gevolgd door het Marcio Philomena Trio. De dag wordt afgesloten door het Brussels Jazz Orchestra ft. Camille Bertault.

Op zondag 1 september neemt What a Wonderful Toots je om 17:00 uur mee op een swingende reis door de wereld van jazz. Vervolgens brengt het Kobe Gregoir Group ft. Daniëlle Zawadi een energieke set. Als afsluiter mag u zich laten meeslepen door de virtuoze klanken van het Tivon Pennicott Quartet.

Nieuw dit jaar is de nauwere samenwerking met Amaré. Tijdens het festival kan u bij Amaré terecht voor heerlijke culinaire gerechten.

Vzw22, opgericht door galerijhouders Geert en Jolien De Buyser en jazzpromotor/drummer Kobe Gregoir, is trots op de groei en het succes van FinFactor Jazz Damme. Samen met alle betrokkenen zetten ze zich volledig in om van de editie van 2024 een onvergetelijke beleving te maken.

 

Bram de Looze bij FinFactor Jazz Damme 2024
Brussels Jazz Orchestra bij FinFactor Jazz Damme 2024
Kobe Gregoir bij FinFactor Jazz Damme 2024
Tivon Pennicott Quartet bij FinFactor Jazz Damme 2024
Toots bij FinFactor Jazz Damme 2024

Meer informatie en tickets:

Voor meer informatie over het festival en om tickets te bestellen, ga je naar de website van FinFactor Jazz Damme 

Wenst u kans te maken op gratis tickets voor FinFactor Jazz Damme 2024? Schrijf u dan in via dit formulier. We streven ernaar om u vóór 15 augustus 2024 te laten weten of u een van de felbegeerde gratis tickets heeft bemachtigd. We raden u aan om onze Facebookpagina te volgen voor de laatste updates en aankondigingen.