Onze diensten - Finfactor
FR • EN • NL

Onze diensten

We wensen maximaal uw doelstellingen te realiseren, rekening houdend met uw financiële draagkracht, kennis en ervaring. U moet er beter van worden. Met een gezonde nachtrust. Dit laatste is zeker van belang, gezien de turbulente crisissen die we de laatste 20 jaar meemaakten. Onze Factor-analyse, aangevuld met onze kwalitatieve beoordelingen hebben tot nu toe voor een mooi track record gezorgd. Dat willen we ook zo houden en bestendigen.

Met een belegbaar vermogen vanaf 1 mio € kan u bij FinFactor terecht voor:


Adviserend beheer

Het kenmerk  is dat u graag zelf de touwtjes in handen wil houden. FinFactor adviseert. Wij geven wel onze mening. Ook al kan het soms botsen.

Adviserend beheer houdt tevens in dat wij uw ideeën bestuderen, afwegen en uitvoeren. In adviserend beheer hebt u alle mogelijkheden om grotere accenten te leggen naar thema’s en activa-klassen. Het resultaat is een zeer persoonlijke portefeuille.

Het is belangrijk om te weten dat de diverse onderdelen geanalyseerd en geëvalueerd worden volgens de Factor based methode. U realiseert uw persoonlijke doelstellingen, u ervaart een hoge graad van betrokkenheid, gecombineerd met een gezonde gemoedsrust.

 

 

Discretionair beheer

U vertrouwt ons het beheer van uw portefeuille toe binnen een duidelijk omschreven kader en richtlijnen.

Uw vermogen beschermen en laten groeien, zonder onverantwoorde risico’s zijn de uitgangspunten in het beheer. Geen emotionele beslissingen nemen maar zeer doordacht en onderbouwd handelen. Belangrijke principes zijn gezond verstand en voorzichtigheid. In discretionair beheer houden we ons strikt aan de FinFactor principes: de Factor based analyse van beleggingsklassen en -domeinen. De opbouw/structuur van de portefeuille gebeurt volgens het core-satellite principe.

We kunnen u gerust stellen. U krijgt voldoende keuze in type portefeuille om maximaal te voldoen aan uw persoonlijke situatie en draagkracht. Uiteraard leggen we contractueel vast wanneer en hoe we de portefeuille bespreken. U bent zeer gedegen geïnformeerd.


Het stappenplan

 

Het stappenplan om uw vermogen optimaal te beheren en te laten groeien


Het eerste gesprek

1

We weten dat de eerste stap niet altijd eenvoudig of gemakkelijk is. Het blijft een grote stap. U riskeert echter niets. Wij luisteren naar uw ervaringen en wensen. Langs de andere kant  vertellen wij over onze visie, filosofie en garanties. Wij tonen u concreet wat u mag verwachten. Een hele boterham, dat wel. Maar het is leerrijk. U steekt gegarandeerd veel op.

Is er een “klik”

2

In de tweede stap toetsen wij uw verwachtingen aan onze oplossingen. De verschillende pistes worden in alle transparantie besproken en geargumenteerd. Ook als er iets onrealistisch is, geven wij onze mening. Dat mag en kan u ook.

De start

3

Bij de start bezorgen wij u het FinFactor charter. Het is een garantie voor u. U kunt ons aan de hand van dit referentie document  altijd en op elk moment beoordelen.

Overleg

4

Ook in de rapportering en het overleg geven wij garanties. We leggen dit contractueel vast. Ons uitgangspunt is dat we weg zijn voor een lange periode.


Advies en vertrouwen beginnen bij een goed gesprek.

 

Neem vandaag nog contact op