FR • EN • NL

Onze diensten

Ons beleggingsbeleid is er op gericht om u een zo goed mogelijk advies en vermogensbeheer te bieden om aan uw beleggingsdoelstellingen te voldoen, rekening houdend met uw financiële draagkracht, kennis, en ervaring. Om deze doelstelling te bereiken, steunt ons beleggingsbeleid op de principes van onafhankelijkheid, open architectuur en gezond verstand.


Adviserend beheer

Wij geven u advies maar u houdt zelf de touwtjes in handen.

Daarnaast bestuderen en bespreken we ook graag uw ideeën.

In overleg bekomen we een portefeuille op uw maat met uw persoonlijke FinFactor. Een portefeuille waarmee u uw financiële doelstellingen kan waarmaken en die u de nodige gemoedsrust biedt door de hoge graad van betrokkenheid.

Discretionair beheer

U vertrouwt ons het beheer van uw portefeuille toe binnen duidelijk omschreven lijnen.

Uw vermogen beschermen en weg blijven van onverantwoorde risico’s is onze verantwoordelijkheid.  Ons modelmatig beheer zorgt er bovendien voor dat we geen emotionele beslissingen nemen maar steeds de juiste koers blijven varen.

Omdat we het belangrijk vinden dat u op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van uw vermogen, bespreken we samen op regelmatige basis de markten en uw portefeuille.


Uw stappenplan


Neem contact

1

Op onze contactpagina vindt u een Wealth Officer uit uw buurt.  Bel of mail hem voor een vrijblijvend gesprek.

Vertel úw verhaal

2

Deel ons uw ervaringen, wensen en verwachtingen.  Wij luisteren graag!

Kies de juiste oplossing

3

We bepalen samen uw risicoprofiel en analyseren uw huidige situatie.  Op basis hiervan stellen we u een aantal oplossingen voor.

Wederzijds overleg

4

Op regelmatige basis evalueren we samen uw vermogen en de samenstelling van uw portefeuille.