• De m/v achter FinFactor

De man/vrouw achter FinFactor: Linda Hofman

FinFactor heeft de ambitie om dicht bij u als klant te staan. Dit klinkt natuurlijk behoorlijk wollig, maar om u hiervan te overtuigen, willen we onze mensen één voor één aan u voorstellen en een goed gesprek met hen aangaan. Zo leert u ons nog beter kennen, niet? In deze editie laten wij u kennismaken met Linda Hofman, gedelegeerd bestuurder en partner bij FinFactor NV

Auteur

FinFactor

FF: "Welkom Linda op dit interview, we gaan van start met de vraag wat je levensmotto is? "

“Het leven is te kort om ongelukkig te zijn”. Ik denk te mogen zeggen dat ik positief in het leven sta. Daarnaast creëer of ga ik op zoek naar een omgeving waar het aangenaam vertoeven is en waar ik mij goed bij voel. Zo verliet ik mijn vorige werkgevers omdat de sfeer er negatief was. De start van FinFactor was een stap in het onbekende, maar een stap die ik mij nog geen seconde beklaag, integendeel.

FF: "Waarin zit je toegevoegde waarde bij FinFactor?"

Als bestuurder ben ik verantwoordelijk voor interne controle, marketing, interne audit en logistiek. Diverse taken waar ik mijn steentje probeer bij te dragen in het gereglementeerde landschap van onze beleggingsonderneming. De bestuurderstaken bij FinFactor zijn verdeeld volgens ieders interesse en talent en aangezien we allemaal complementair zijn werkt het prima. Verder gaat mijn interesse, naast beleggingen, uit naar het fiscale luik van het vermogen, meer bepaald het huwelijksrecht en (successie)planning. Naast mijn klanten probeer ik ook mijn collega’s op dit vlak te ondersteunen.

FF: "Wat staat er allemaal (nog) op je bucketlist?"

De wereld verder verkennen. Voor mijn 50e levensjaar had ik graag een reis naar Japan geboekt. Corona, en alle gevolgen ervan, zorgde ervoor dat deze droomreis niet kon plaatsvinden maar ze blijft bovenaan op mijn bucketlist staan. Deze zomer heb ik wel een reis gepland met mijn gezin. Onze zoon studeert af en onze dochter start haar eigen praktijk als logopediste wat ons de (laatste) kans geeft om er nog eens met z’n vieren op uit te trekken. Daar kijk ik echt naar uit!

FF: "Waar maak jij je zorgen over?"

De gevolgen van Covid-19. Enerzijds het onbekende op het vlak van onze gezondheid, anderzijds de wijzigingen in onze maatschappij. Vooral dit laatste ondervind ik in het dagelijkse leven. Je kan of mag nergens meer binnen zonder een afspraak en ook telefonisch gaat de dienstverlening er op achteruit. De samenwerking onder collega’s lijkt in veel bedrijven verdwenen waardoor een cliëntgerichte dienstverlening vandaag minder aan de orde is. Nog meer dan in het verleden proberen wij bij FinFactor daar het onderscheid te maken. Onze dienstverlening en het feit dat we dicht bij onze klanten staan, zijn enkele van onze troeven.

FF: "Wat is jouw kostbaarste bezit?"

Een beetje cliché maar ongetwijfeld mijn gezondheid en mijn familie. Al is dat laatste niet echt een bezit. Mijn gezondheid heeft me tot nu toe niet in de steek gelaten, wat me toelaat verschillende sporten te beoefenen. Zo kan ik ongelofelijk genieten van een skivakantie, onze zondagse wandel- en fietstochten en kan ik ook regelmatig genieten van een tennismatch.

Mijn familie is even kostbaar en dan spreek ik in de ruime zin van het woord. Naast mijn echtgenoot en 2 schatten van kinderen is mijn eigen thuis ook nog steeds mijn warm nest. Ik groeide op in een bakkersfamilie. Mijn zussen, broer en ikzelf werden al vroeg mee ingeschakeld in de familiezaak wat er voor zorgde dat we van jongs af aan leerden samenwerken en de ander leerde respecteren in zijn of haar talenten. Een verbondenheid die we tot op de dag van vandaag nog steeds koesteren. Als we samenkomen bij mijn vader is het meer dan thuis komen, dan voel je de verbondenheid en de warmte van je naasten.

Het steeds kunnen rekenen op je familie en het besef gedragen te worden als het dan toch eens wat moeilijker gaat, dat is het mooiste wat er is.

Neem contact op met Linda!

Wilt u weten wat FinFactor voor uw portefeuille kan betekenen? Portefeuillebeheer is onze kerntaak. FinFactor is als beleggingsonderneming onafhankelijk van een bank en heeft toegang tot alle financiële instrumenten: aandelen, obligaties, ETF's (trackers) en beleggingsfondsen. Daardoor kunnen wij flexibel met u meedenken om uw vermogen verder te laten groeien. U staat altijd centraal.