Marc Debaveye

Marc is een grote supporter van het bedrijfsleven in de ruime zin van het woord. De innovatie en de daadkracht die ervan uitgaan strekken tot
grote maatschappelijke meerwaarde voor ons allen. Een meerwaarde die Marc graag vertaald ziet in de portefeuilles van de klanten.
Foto Marc Debaveye

CV Marc Debaveye

Marc is als jurist afgestudeerd aan KUL, gevolgd door een postgraduaat Fiscaliteit aan EHSAL. Nadien verwierf hij een MBA aan de Vlerick Business School. Hij startte zijn loopbaan bij Paribas Bank België als Financieel adviseur en werd daarna Corporate Banker, actief in West -en Oost Vlaanderen. Bij  Belfius Bank doorliep hij verschillende Senior Management functies in de domeinen van Private Banking & Wealth Management en in het domein van Public & Corporate Banking. Voorafgaand aan zijn functie binnen Public & Corporate banking was Marc deputy-Head van Private banking. Contacten met en advies aan zeer vermogende klanten waren in deze functie altijd erg belangrijk!

Marc beter leren kennen?

Lees het interview De man/vrouw achter FinFactor: Marc Debaveye. In dit interview vertelt Marc wanneer hij bij FinFactor begonnen is, waar zijn interesses liggen, waar hij zich zorgen over maakt, wat hem gelukkig maakt en wat zijn beste inverstering ooit is geweest.