Kris Bauters

Kris is bio-ingenieur van opleiding, gevolgd door een MBA  aan de Vlerick Business School.
Kris Bauters

Kris (55 jaar) is gehuwd met Françoise en heeft 4 jongvolwassen kinderen, Maarten, Alexander, Klara en Marie. De twee jongens zijn al uitgevlogen maar komen graag nog eens terug naar hun vertrouwde nest. De twee jongedames studeren nog en zitten op kot in Gent.

Leuk om zien hoe elk van hen zijn of haar eigen weg baant met vallen en opstaan. Kris is vrij sportief en probeert elke week zijn loopschoenen eens aan te trekken en op zondag verkent hij op zijn koersfiets de hellingen van de Vlaamse Ardennen samen met zijn vrienden van de Funbikers.  Kris is ingenieur van opleiding maar heeft steeds een boon gehad voor geschiedenis en cultuur. Om zijn kennis wat bij te spijkeren schreef hij zich een paar jaar geleden in voor een opleiding tot Gids in de Vlaamse Ardennen. Heel recent behaalde hij zijn diploma en kan je hem occasioneel op zondagnamiddag aantreffen langs een helling van de Vlaamse Ardennen een groepje toehoorders op sleeptouw nemend. 

CV Kris Bauters

Kris is bio-ingenieur van opleiding, gevolgd door een MBA  aan de Vlerick Business School. Nadien behaalde hij nog het diploma van Investment Advisor aan de EHSAL en Licentiaat Vastgoedkunde aan de KUL. Hij begon zijn loopbaan bij KBC als financieel analist en werkte nadien gedurende 6 jaar in de marktenzaal van KBC als trader in afgeleide renteproducten. Sinds 2000 is hij aan de slag  als senior private banker, eerst bij KBC Private Banking tot 2012 en nadien bij een onafhankelijke vermogensbeheerder uit Antwerpen.

Kris beter leren kennen?

Lees het interview De man/vrouw achter FinFactor: Kris Bauters. In dit interview vertelt Kris meer over zichzelf, zijn gezin, interesses, hobby's en levensmotto.