FR • EN • NL

Onze troeven

Eigenlijk valt onze dienstverlening aan u erg kort en eenvoudig samen te vatten: we luisteren naar wat u met uw vermogen wil doen en tekenen dan vanuit onze kennis en ervaring een strategie uit om die ambities waar te maken. Die kan dynamisch zijn als dat in uw bloed zit, maar ook eerder voorzichtig. Hoe we dat achterhalen? Simpel: door goed te luisteren en heel gerichte vragen te stellen.


Kennis van de markt

Naast onze uitgebreide ervaring zit het in onze bedrijfscultuur om onze kennis permanent te vergroten – daarin schuilt tenslotte onze meerwaarde. U weet dus zeker dat u met iemand praat die alle hoeken van de markt kent.

Eenduidige vergoeding

Ons verdienmodel is even eenvoudig als fair. U betaalt een procentuele beheersvergoeding die wordt berekend op het vermogen dat we adviseren of beheren. Daarnaast worden alle ontvangen commissies aan u teruggestort.

Alle financiële instrumenten

U weet dat u moet spreiden en dat u best over een gevarieerde korf aan financiële producten beschikt. Dit is wat elke private banker hoort te doen. Wat wij daaraan toevoegen is een oprechte open blik, zonder taboes of blinde vlekken. We adviseren wat het best bij uw plannen past. Punt.

100% onafhankelijk

FinFactor heeft geen bevoorrechte banden met banken, beursvennootschappen of fondsbeheerders. We verdienen geen cent aan een transactie of een belegging in fondsen. We hebben uiteraard wél onze favoriete aandelen, obligaties en fondsen. Maar dat heeft uitsluitend met een doorgedreven analyse en onze vooruitzichten te maken. Deze onafhankelijkheid geeft u en ons gemoedsrust.

Vertrouwd aanspreekpunt

We noemen onszelf  ’your personal wealth officer’.  Zo willen wij graag uw eerste aanspreekpunt zijn bij elke vraag m.b.t. uw vermogen. Een vertrouwenspersoon die vanuit zijn ervaring en expertise gedurende jaren aan uw zijde staat, waakt en garant staat voor continuïteit.  U mag ons dus altijd vragen om advies. U stoort echt nooit.

Sterke partnerships

Wij zijn ook generalisten die uw vermogen als geheel bestuderen. Wanneer onze kennis in een bepaald domein zou te kort schieten, halen we er een specifieke expert bij zoals een fiscalist, jurist,…