Vacature vermogensbeheerder

FinFactor is op zoek naar vermogensbeheerders in de provincies West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg.

FinFactor is als beleggingsonderneming onafhankelijk van een bank en heeft toegang tot alle financiële instrumenten: aandelen, obligaties, ETF's (trackers) en beleggingsfondsen. Onze onafhankelijkheid en transparantie zorgen ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen bij hun vermogensbeheer. Dit doen we door middel van adviserend beheer en discretionair beheer.

Wat ons uniek en succesvol maakt in onze sector? Dat is onze kennis, passie & ondernemingszin. We zijn dan ook op zoek naar collega's die deze waarden delen.

Jouw profiel

Onze ideale collega is een ervaren vermogensbeheerder met kennis en passie, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een onafhankelijke beleggingsonderneming.

Als vermogensbeheerder bij FinFactor ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van klanten en voor het beheer van de klantenportefeuilles. Samen met de klant ga je op zoek naar de beste oplossingen voor haar of zijn behoeften.

Jouw werkzaamheden als vermogensbeheerder

Als vermogensbeheerder bij FinFactor dien je je klanten d.m.v. adviserend beheer of discretionair beheer. Doordat wij geen eigen fondsen of producten hebben kan je je cliënt onafhankelijk adviseren. Daarnaast ligt onze focus op kwaliteit. Je zal als vermogensbeheerder bij FinFactor bijvoorbeeld niet meer dan 50 cliënten hebben, hierdoor kan je je cliënten optimaal van dienst zijn.

Hoe ziet je werkweek eruit als vermogensbeheerder bij FinFactor?

“Een typische werkweek bestaat niet bij FinFactor…We hebben echt een gevarieerde job en dat maakt het boeiend. Mijn dagen bestaan uit de financiële markten volgen, veel op de baan bij klanten voor portefeuillebesprekingen of op prospectie naar nieuwe klanten, wekelijks is er groepsvergadering met alle collega’s (werkoverleg waar iedereen zijn stem kan laten horen, we hebben een vlakke structuur), 1x per maand is er een halve dag beleggingsbeleid waar we dieper ingaan op de financiële markten en onze beleggingsstrategie hieromtrent, naar seminaries gaan van fondsenbeheerders om up to date te blijven over trends en dan thuis alle administratie afwerken om de klant de nodige service te bieden.” - Leen Vanwittembergh

Aanbod

Bij FinFactor is er aandacht voor de Work-Life Balance, alsook flexibiliteit en mogelijkheid tot thuiswerken.

We bieden je:

  • Een vast dienstverband van onbepaalde tijd
  • Fulltime of parttime
  • Een vaste én variabele vergoeding
  • Extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques en ecocheques

Wil je meer weten over FinFactor als werkgever? Neem contact op met Gunter Hanefstingels via gunter.hanefstingels@finfactor.be of bel ons op 03/331.31.80 zodat we snel een eerste kennismaking kunnen inplannen.

Heb je een mooie financiële carrière achter de rug, maar geloof je in de waarden van FinFactor en wil je ons helpen groeien? Neem contact met ons op en wordt zakenaanbrenger!

Prêt à travailler dans une société financière où vous pourrez vous développer davantage ?