• De m/v achter FinFactor

De man/vrouw achter FinFactor: Philip Maeyaert

FinFactor heeft de ambitie om dicht bij u als klant te staan. Dit klinkt natuurlijk behoorlijk wollig, maar om u hiervan te overtuigen, willen we onze mensen één voor één aan u voorstellen en een goed gesprek met hen aangaan. Zo leert u ons nog beter kennen, niet?

In deze editie laten wij u kennismaken met Philip Maeyaert, onze voorzitter van de Raad van Bestuur, die met plezier tijd voor ons en voor u vrijmaakte.

Auteur

FinFactor

FF: "Beste Philip, wat vind jij het allerbelangrijkste in het leven?"

"Mijn partner, mijn kinderen, kleinkinderen, mama en mijn grote familie zijn het belangrijkst voor mij. Ik heb het geluk vijf gezonde, dynamische en vrolijke kinderen en al twee superleuke kleinkinderen (hopelijk de start van vele…) te hebben. Mijn kinderen staan positief in het leven en zoeken hun weg zoals een papa dat graag ziet, vol enthousiasme en met drive."

FF: "Waar word je gelukkig van?" "

Van heel veel dingen. Van een gezellige avond thuis. Van een leuke dag en vakanties met de kinderen, met lekker eten en goede wijn. Ook van een familiefeest met mijn mama, mijn broer en zussen en mijn schoonouders, schoonbroer en schoonzus, liefst met alle neefjes en nichtjes word ik gelukkig. Verder ook van een goede match voetbal in het stadion en van leuke contacten met positieve mensen…"

FF: "Wanneer ben je gestart bij FinFactor en waarom?"

Ik ben aan boord gekomen in januari 2021. Het dynamisme van de partners die ik ontmoette en hun wil om van FinFactor een succes te maken, voor zowel hun klanten als de medewerkers, overtuigden mij om samen een mooi verhaal te schrijven. Na enkele maanden kan ik mijn eerste positieve indrukken alleen maar bevestigen. Ik begrijp waarom klanten de adviezen en het beheer, dat professioneel georganiseerd is, appreciëren.

FF: "Wat wil je vandaag anders doen dan gisteren?"

"Ik heb heel veel geïnvesteerd in mijn loopbaan. Op bepaalde momenten was ik dag en nacht bezig zodat ik onvoldoende tijd nam om afstand te nemen van dagelijkse problemen en meer tijd te investeren in mijn gezin. Wijsheid komt met de jaren, zeker? Vandaag slaag ik er beter in om een balans te vinden, terwijl de vlam om toch nog iets bij te dragen niet gedoofd is."

FF: "Wat stel je altijd uit?"

"Eigenlijk weinig of niets. Ik kan me zo niets voor de geest halen. Ik ben een doe-er, ik hou ervan zaken snel aan te pakken. Zo zijn minder aangename zaken snel afgehandeld."